Volunteer wanted !


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/detalt/domains/deineta.lt/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

JSVC “Deineta” kartu su “HUJ-Armenia” vykdo tarptautinį, ilgalaikį savanorystės projektą kuriam reikalingas savanoris iš Lietuvos !

Ieškomas savanoris kuris gebėtu dirbti su vaikais, kadangi tai yra socialinis projektas skirtas padėti našlaičiams, ar vaikams to traumų.Projekte dalyvauja penkios šalys. Projekto trukmė iki 12 mėnesių. Projektas įgyvendinamas Armėnijos sostinėje Yerevane. Kaip ir dauguma ilgalaikių projektų, finansavimas 100%, tik kelionės išlaidos padengiamos 90% kas reiškia jog pačiam reikės pasidengti tik 10% bilieto kainos. Reikalingas motyvuotas, gabus ir gebantis prisitaikyti prie įvairiausių situacijų žmogus, projektas skirtas žmonėms 18-30 metų amžiaus. Todėl jeigu turi galimybę padėti kitiems ir padaryti pasaulį geresnį ši galimybė kaip tik tau ! Kaip Europos Parlamento narys Leonidas Donskis pasakė: „Savanorystė padeda išsivaduoti iš bejėgiškumo jausmo ir patikėti, kad savo rankomis ir savo iniciatyva gali pakeisti pasaulį. Kartais neverta laukti Godo, laukti stebuklo. Jeigu tu galvoji apie kitus, kas nors ateis ir pas tave.“ Padėkim pakeisti pasaulį ir suteikti vaikams džiaugsmo ir laimės juk tai visai nesunku, tereikia trupučio pastangų.
Dėl papildomos informacijos rašykite gediminas@deineta.lt
Nuorodos į priimančias organizacijas:

Leave a comment

Leave a Reply