Let’s work together!


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/detalt/domains/deineta.lt/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jaunimo savanoriškos veiklos centras „Deineta“ kartu su užsienio ir vietiniais partneriais Lietuvoje kasmet organizuoja tarptautines savanoriško darbo stovyklas, į kurias susirenka 18-30 metų savanoriai iš įvairių pasaulio šalių.
Stovyklos trukmė – 2-3 savaitės. Jų metu savanoriai dirba nacionaliniuose ir regioniniuose parkuose, ekologiniuose ūkiuose, renka vaistažoles, tvarko aplinką, parkus, miškus, atlieka nesudėtingus įvairių patalpų remonto ir kitus darbus, padeda organizuoti vaikų laisvalaikį vasaros stovyklose, moko kalbų ir t.t.
Kreipiamės į organizacijas ir įstaigas, kurioms reikalinga tokia jaunų žmonių pagalbą ir kurios 2014 metų liepos ar rugpjūčio mėnesį pageidautų organizuoti tokią darbo stovyklą. Organizacijos norinčios priimti savanorius turėtų turėti patalpas, kur dalyviai galėtų apsigyventi, nusiprausti bei pasigaminti valgį.
Smulkesnę informaciją teikiame telefonu: 8-37-204055 arba 8-61036801
arba mūsų biure adresu: Savanorių 16-7, Kaunas
313

Leave a comment

Leave a Reply