Invitation to join Deineta Volunteers’ Club


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/detalt/domains/deineta.lt/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jei esi veiklus (-i), savanoriauji, domiesi savanoryste ir norėtum aktyviau užsiimti savanoriška veikla, tuomet esi kviečiamas (-a) prisijungti prie Jaunimo savanoriškos veiklos centro „Deineta“ kuriamo savanorių klubo!


Klubo veikla labai plati: bendrų renginių organizavimas, jaunimo projektų kūrimas ir įgyvendinimas, vadovavimas tarptautinėms jaunimo stovykloms, pagalba iš užsienio atvykstantiems savanoriams Lietuvoje, savanorystės skatinimas Lietuvoje ir kita. Tai puiki galimybė praplėsti akiratį, susipažinti su kitomis kultūromis, susirasti draugų ir naudingai praleisti laisvalaikį!
Klubo nariai įgauna pirmenybę dalyvauti Deinetos tarptautiniuose projektuose (jaunimo mainuose, mokymuose, seminaruose, stovyklose), jų taip pat laukia nuolaidos tarptautinėms jaunimo stovykloms ir kitos privilegijos. Nepraleisk progos nuveikti kažką naudingo visuomenės labui ir gerai praleisti laiką!
Dėl papildomos informacijos kreipkitės: tomas@deineta.lt. O jei norite, jau dabar galite užpildyti nario anketą:

Leave a comment

Leave a Reply